Dronten

OVDD houdt algemene ledenvergadering

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 10:45
  • Archieffoto van de nieuwjaarsreceptie van de OVDD. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Dronten - Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) houdt op woensdag de algemene ledenvergadering. De vergadering vindt plaats in De Meerpaal en wordt gecombineerd met een diner en een theatervoorstelling.

Twee keer per jaar wordt een ledenvergadering gehouden. In deze ledenvergadering wordt het jaarverslag en het financieel verslag besproken. Daarnaast wordt er afscheid genomen van bestuurslid Remko Bosma en wordt een nieuw bestuurslid benoemd. Na afloop van de vergadering vindt er een verrassende theatervoorstelling plaats, die wordt aangeboden door De Meerpaal.

Leden zijn vanaf 17.30 uur welkom in de Wouda Foyer van De Meerpaal. Om 18.00 uur is er een diner in buffetvorm, de vergadering begint om 19.00 uur. Om 20.00 uur start de theatervoorstelling. Leden van de OVDD kunnen zich hier aanmelden. De vergaderstukken beschikbaar via het besloten ledengedeelte van de website van de OVDD.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.