Dronten

Al wandelend foto’s maken in Dronten

Geplaatst op donderdag 12 april 2018 11:30
  • Tijdens de fotowandeling door Dronten zijn er tal van fotomomenten. © Lodewijk Bolt

pinterestmail

Dronten - Al wandelend foto’s maken in Dronten. Het kan op zaterdag 21 april. Dan maakt de groep 'Fotowandeling' een wandeling door Dronten.

De start van de wandeling is om 13.00 uur. Dan wordt vertrokken vanaf het Serviceplein in De Meerpaal. De wandeling duurt tot 16.00 uur.

Een wandeling door Dronten is altijd leuk en wordt alleen maar leuker met een groep. De deelnemers aan de wandeling maken foto’s van mooie en andere in het oog springende objecten of scènes die ze tijdens de wandeling tegenkomen.

Er wordt deze middag niet gesjouwd met zware fototoestellen. De deelnemers aan de wandeling maken gebruik van hun smartphones. Zowel ervaren als onervaren plaatjesschieters zijn welkom om deze middag mee op pad te gaan.

Wie mee wil kan zich voor zaterdag 14 april aanmelden. Dit kan door te mailen of te bellen naar Mandy van Rijs, coördinator Recreatie van De Meerpaal. Zij is te bereiken via e-mail m.vanrijs@meerpaal.nl of via telefoonnummer 0321-388710. Deelname aan de wandeling is gratis. Het enige wat nodig is, is een smartphone met camera.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.