Dronten

Poort van Dronten krijgt twee fastfoodketens

Geplaatst op woensdag 14 maart 2018 13:22
  • © Pixabay.com

pinterestmail

Dronten - Het bedrijventerrein Poort van Dronten krijgt twee fastfoodvestigingen: FEBO en Subway. Dit maakt de gemeente Dronten woensdag bekend.

Wethouder Peter van Bergen: 'Fastfoodketens zijn inmiddels een vertrouwd gezicht op veel grote bedrijventerreinen. Met de komst van een FEBO drive tru en een Subway restaurant zetten we de herkenbaarheid van bedrijventerrein Poort van Dronten stevig in de markt. Beide fastfoodbedrijven komen naast elkaar en dichtbij de hoofdentree van Poort van Dronten'.

Zichtlocatie

SKA Projectmanagement BV ontwikkelt en realiseert voor beide fastfoodconcerns de nieuwe restaurants. Marcel Schreuder van SKA Projectmanagement licht het project toe: 'De restaurants komen bij de entree van de Poort van Dronten naast het nieuwe tankstation en vlakbij de Dronterringweg. Het is een mooie kans om op deze zichtlocatie dit project te ontwikkelen. Verwachting is dat de bedrijven open gaan in het tweede kwartaal van 2019. De bouw wordt gestart eind 2018 of begin 2019'.

Nieuwe ontwikkeling

De gemeente Dronten is met dit concept - naast Oostzaan, Wormerveer en Alkmaar - de vierde locatie in Nederland waar deze nieuwe fastfoodsamenwerking wordt gerealiseerd. De ervaring leert dat een dergelijke samenwerking leidt tot extra bedrijvigheid en sociale veiligheid op de bedrijventerreinen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.