Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Hospice Dronten is een plek waar terminaal zieken in een zo huiselijk mo...
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Dronten

Kinderen De Toppers zetten hun tanden in gezonde voeding

Geplaatst op maandag 12 februari 2018 16:18
  • Gezonde fruitspiesjes maken. © JOGG Dronten

pinterestmail

Dronten - De campagne 'Groente en Fruit, zet je tanden er in!' is onlangs vanuit JOGG Dronten van start gegaan. De campagne maakt kinderen op een speelse manier bewust van gezonde voeding.

De kick-off van deze campagne vond plaats op buitenschoolse opvang De Toppers in Dronten. De campagne wordt uitgevoerd door de werkgroep campagnes bestaande uit de buurtsportcoaches en jeugd- en jongerenwerkers van De Meerpaal Welzijn en Kinderopvang Dronten. De werkgroep campagnes wil de jeugd bewust laten worden van gezond eten en bewegen. Door middel van leuke attractieve spellen en opdrachten wordt duidelijk gemaakt waarom gezond eten zo belangrijk voor je is en hoe je een gezonde leefstijl kan aanleren.

De kinderen van BSO De Toppers maakten een lekkere fruitspies, creëerden een eigen gezond snackbord en speelden groente- en fruit-memory om meer te weten te komen over groente en fruit.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.