Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Dronten

Kandidatenlijst GroenLinks Dronten is mix van ervaring en talent

Geplaatst op woensdag 13 december 2017 07:02
  • V.l.n.r.: Sonja Plomp (5), Albert Bleijenberg (3), lijsttrekker Paul Vermast, Danieke van Baal (2) en Leo Broekhuis (4). © Aangeleverde foto

pinterestmail

Dronten - GroenLinks Dronten heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld. 'Een lijst met een mooie mix van ervaren krachten en veelbelovende talenten', aldus de partij.

Huidig fractievoorzitter Paul Vermast trekt de komende verkiezingen voor de tweede keer de kar. ‘Ik kijk er naar uit om met dit team een geweldige campagne te voeren,’ blikt de ervaren lijsttrekker alvast vooruit.

Bij het samenstellen van de lijst is gezocht naar kandidaten met verschillende achtergronden en deskundigheden. In de top 5 zien we naast Paul Vermast ook Danieke van Baal, Albert Bleijenberg, Leo Broekhuis en Sonja Plomp.

Lijsttrekker Paul Vermast is trots op ‘zijn’ lijst: ‘Met dit team gaan we de komende jaren zorgen dat Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant dorpen zijn waar mensen prettig wonen en zich thuis voelen, waar duurzaamheid in het DNA zit, waar we sociaal en solidair zijn en waar mensen weer echt invloed hebben op hun eigen omgeving.’

De kandidatenlijst werd dinsdag tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.