Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
Al het nieuws over de ontwikkeling van het Stadshart in Lelystad.
Windpark Noordoostpolder, gesitueerd aan de Noorder-, Wester- en Zuiderm...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
Dronten

Paul Vermast gaat weer op de koffie

Geplaatst op Saturday 22 July 2017 15:16
  • Paul Vermast. © Paul Vermast

pinterestmail

Dronten - GroenLinks-fractievoorzitter Paul Vermast komt op de koffie. Hij wil de zomervakantie in gesprek met inwoners en organisaties in de gemeente Dronten.

Tijdens het zomerreces wil hij vijf weken, tussen 26 juli en 23 augustus, op woensdagavond een 'Zomeravond Koffie' houden waarbij inwoners, verenigingen of organisaties hem uitnodigden voor een kop koffie en een goed gesprek. 

Verrassend en divers

'In 2010 en 2011 heb ik ook een zomeravondkoffie gehouden en dat was heel erg leuk. De uitnodigingen waren verrassend en divers. Zo heb ik met inwoners gesproken over verkeersoverlast en de dorpsbossen, gaf de organisatie van de Meerpaaldagen me een kijkje achter de schermen en mocht ik meedoen met een potje Kaatsen. Dingen die anders  vermoedelijk niet waren gebeurd en mijn blik op onze gemeente hebben veranderd,' vertelt Vermast.

Leuke en inspirerende gesprekken

'Het is een laagdrempelige manier om in contact te komen en eens heel andere dingen te kunnen zien en horen dan je normaal uit de stukken voor de raad haalt. Het waren zonder uitzondering ook leuke en vaak inspirerende gesprekken. Leuk om ook in het zomerreces aan het werk te blijven.'

Verkiezingsprogramma

Doel van de Zomeravond Koffie dit jaar is ook om ideeën en inspiratie te verzamelen voor het verkiezingsprogramma 2018-2022 dat dit najaar definitief wordt opgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. 

Paul Vermast kan worden uitgenodigd via een speciale website.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.