Dronten

Tulpenroute Dronten opent met streekmarkt

Geplaatst op zondag 26 maart 2017 13:05
  • De bloemenpracht op de Flevolandse akkers is in het voorjaar betoverend mooi. © BUN/ Egbert Voerman

pinterestmail

Dronten - Tulpenroute Dronten opent op zaterdag 15 april met een streekmarkt midden in het tulpengebied. Maar ook Stadscentrum SuyderSee in Dronten staat die dag in het teken van de tulp.

Maak een #tulpie

In het centrum word je welkom geheten door 'De Tulpies' van SuyderSee. Ze bewegen door het centrum met een hele bijzondere schilderijlijst met prachtige tulpen. Bezoekers die met de tulpenlijst op de foto gaan, maken kans op leuke prijzen. De foto’s komen op social media te staan en kunnen worden doorgeplaatst op Facebook, Instagram en Twitter (#tulpie).

Tulpen-bustour

Op 15 april is er ook een speciale tulpen-bustour vanuit Stadscentrum SuyderSee. Op ‘Het kop van het Ruim’ (bij de oude kerktoren) kan om 10.30 uur, 12.30 uur en om 14.30 uur worden ingestapt om vervolgens de route te rijden door het tulpengebied. Halverwege stopt de bus bij de streekmarkt (locatie: Bed & Breakfast De Kandelaar) die ter gelegenheid van de opening van de tulpenroute wordt gehouden. Bustickets kosten 5 euro per persoon (contant te betalen bij de buschauffeur).

Kijk op de website www.tulpenroutedronten.nl voor alle informatie over de bollenvelden en de routes die zijn uitgezet.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.