Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Dronten

Historische wandeling in nieuw jasje blijkt schot in roos

Geplaatst op vrijdag 17 februari 2017 13:17
 • © Fotostudio Wierd

 • © Fotostudio Wierd

 • © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Dronten - De eerste cultuurhistorische wandeling in Dronten van het nieuwe seizoen was volgens de organisatie weer 'een schot in de roos'. De wandeling, georganiseerd door Sport in Dronten en Stichting Geschiedschrijving Dronten, trok 15 deelnemers.

De eerste editie van dit jaar was opgezet volgens een andere formule om de deelnemers te verrassen. Een geslaagde opzet, zo bleek uit de enthousiaste reacties van de deelnemers.

De cultuurhistorische wandeling door Dronten vond plaats onder leiding van historicus Frits Schmidt. Hij voerde de deelnemers langs mooie nieuwe locaties, wat ook weer de nodige mooie anekdotes uit de groep met zich meebracht. Op de helft van de wandeling werd er een korte pauze genomen waar de benen even rust kregen. Na een kopje koffie of thee werd de wandeling vervolgd.

De volgende excursie staat gepland op donderdag 13 april in Biddinghuizen. Daarna volgt nog een wandeling in Swifterbant. De kosten voor deze cultuurhistorische wandeling bedragen 2,50 euro.

Aanmelden kan bij andre@sportindronten.nl of via a.warners@meerpaal.nl

 • gallerij afbeelding

  © Sport in Dronten

 • gallerij afbeelding

  © Sport in Dronten

 • gallerij afbeelding

  © Sport in Dronten

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.