Dronten

Paul Vermast uit Dronten is 37ste op Tweede Kamerlijst GroenLinks

Geplaatst op Sunday 20 November 2016 20:56
  • Paul Vermast. © Eelco Lindhout

pinterestmail

Dronten - ​De kandidatencommissie van GroenLinks adviseert het partijcongres van 17 december aanstaande om GroenLinks Dronten fractievoorzitter Paul Vermast op de 37ste plaats van de kieslijst te zetten voor de komende Tweede-Kamerverkiezingen.

Vermast is enthousiast over de plaats op de lijst: "Ik heb me vol overtuiging kandidaat gesteld omdat ik ervan overtuigd ben dat een gezonde stad niet kan zonder een vitaal platteland. In de Kamer wil ik een bruggenbouwer zijn tussen boeren en natuurbeschermers, veehouders en burgers, maar ook de stem van de buitenlui die graag van ons agrarisch landschap en natuur gebruik willen maken om te wandelen, fietsen of sporten".

Van 1 tot 13 december vindt er een ledenreferendum plaats over de kieslijst. De uitslag van het referendum wordt 15 december bekendgemaakt en op het congres van 17 december definitief vastgesteld.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.