Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Dronten

Walibi Holland negen keer genomineerd voor Diamond Theme Park Awards

Geplaatst op maandag 25 januari 2016 14:12
  • De Goliath in Walibi is genomineerd in de categorie 'Beste achtbaan Benelux'. © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Biddinghuizen - Attractiepark Walibi Holland heeft maar liefst negen nominaties ontvangen bij de Diamond Theme Park Awards.

Het attractiepark in Biddinghuizen is in de volgende categorieën genomineerd: Beste Pretpark, Beste Thrill-park, Beste achtbaan Benelux (Goliath en Xpress: Platform 13), Beste niet-achtbaan attractie (Crazy River en Space Shot), e-Award, Beste Halloween en Beste achtbaan van Europa.

Beoordeeld door vakjury en bezoekers

De Diamond Theme Park awards is een verkiezing waarin attractieparken en dierentuinen op diverse aspecten worden beoordeeld door een vakjury en de bezoekers. De vakjury heeft een voorselectie gemaakt en daaruit zijn nominaties in twintig categorieën gedestilleerd.

52 parken genomineerd

In totaal zijn 52 verschillende parken genomineerd (fansites niet meegerekend). Nu zijn de bezoekers van de parken aan de beurt om ook hun beoordeling te geven. Bezoekers kunnen tot en met 29 februari online hun stem uitbrengen.

Afgelopen jaar brachten meer dan 40.000 mensen hun stem uit op hun favoriete park(onderdelen). Op dinsdag 10 mei worden de verschillende winnaars bekend gemaakt tijdens een speciaal evenement in Walibi Holland.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.