Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
dossiers
In de nacht van oud en nieuw heeft er in winkelcentrum Lelycentre een gr...
Lelystad bestaat in 2017 vijftig jaar. FlevoPost besteedt aan dit jubile...
De eerdere bestuurlijke fusie tussen de drie scholengemeenschappen in Le...
De grote grazers in de Oostvaardersplassen zijn al jarenlang reden tot d...
meer over: Werkloosheid in Flevoland neemt verder af
19-01-2017 om 13:35
Lelystad - Het aantal WW-uitkeringen in Flevoland ligt eind 2016 7,1 procent lager dan het jaar daarvoor. Dat maakte het UWV donderdag bekend.
ignore touch
19-01-2017 om 12:18
Bant - Mensen met een kachel of open haard, kunnen op zaterdag 11 februari hun voorraad weer aanvullen in het Kuinderbos. De boswachterij in de Noordoostpolder houdt dan een kachelhoutdag.
ignore touch
19-01-2017 om 11:00
Lelystad - Kaarten, bloemen, chocolade en zelfs wijn kreeg lunchroom Harrels in 't Leycentre in Lelystad van gasten. 'Iedereen is echt betrokken. De reacties zijn hartverwarmend', zegt eigenaar...
ignore touch
19-01-2017 om 10:25
Lemmer - Guus Meeuwis staat zaterdag 2 september op het podium van Glemmer Beach. Naast Anouk en de Golden Earring is de Brabander de derde headliner van het strandfestival in Lemmer.
ignore touch
19-01-2017 om 09:33
Lelystad - Zoals burgemeester Ina Adema al zo mooi aangaf in haar eerste Nieuwjaarsspeech: 50 jaar Lelystad is ook de start van de tweede 50 jaar, op weg naar de eerste eeuw. Waar zal Lelystad...
ignore touch
18-01-2017 om 22:06
Lelystad - Inge Schilperoord gaf woensdagavond een lezing in het literair café in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.
ignore touch
18-01-2017 om 18:30
Lelystad - Het college stelt aan de gemeenteraad voor om te kiezen voor vervangende energie neutrale nieuwbouw voor de huisvesting van de Stichting Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL).
ignore touch
18-01-2017 om 17:10
Lelystad - De politie heeft dinsdagmiddag vijf jongeren opgepakt na een vechtpartij op de Agorahof in Lelystad. Het betreft twee meisjes en drie jongens tussen de 13 en 16 jaar.
ignore touch
18-01-2017 om 16:21
Lelystad - De politie trof dinsdag een mysterieuze kluis aan tijdens een huiszoeking in een woning in Lelystad. Onderzoek leverde tot nu toe niets op.
ignore touch
19-01-2017 om 08:09
Dronten - De gemeenteraad van Dronten gaat vandaag in gesprek met ouderen. Op een themabijeenkomst in De Meerpaal spreken politici via 'speeddates' met inwoners van de gemeente vanaf 65 jaar.
ignore touch
18-01-2017 om 20:33
Dronten - Met het WijLand heeft Dronten een uniek gebied binnen haar gemeentegrenzen. De vraag is of de inwoners van Dronten dat weten. Voor de onwetenden die dorstig zijn naar kennis, is er het...
ignore touch
18-01-2017 om 19:10
Dronten - De gemeente Dronten heeft vier plekken aangewezen waar 's nachts gevist mag worden en waarbij dan een schuiltentje mag worden gebruikt. Tot op heden mocht dat niet, omdat de kans bestond...
ignore touch
18-01-2017 om 18:05
Dronten - Het degelijk financieel beheer van de gemeente Dronten werpt zijn vruchten af. Goedkeuring van de provincie voor de begroting en de begrotingswijzigingen is niet langer nodig.
ignore touch
18-01-2017 om 14:49
Biddinghuizen - De brandweer had een kleine binnenbrand bij kruidenbedrijf VNK Herbs aan de Loofklapper in Biddinghuizen woensdagmiddag snel onder controle. Er vielen geen gewonden.
ignore touch
Emmeloord - Terwijl starters in Emmeloord het steeds moeilijker krijgen om een betaalbare woning te vinden, lijken doorstromers juist te profiteren van de aantrekkende woningmarkt.
ignore touch
Emmeloord - In de Emmeloordse vestiging van de supermarktketen Lidl heeft donderdagochtend 19 januari brand gewoed. De brand was in korte tijd onder controle.
ignore touch
Emmeloord - Leerlingen van het Zuyderzee Lyceum in Emmeloord gaan skypen met D66-leider Alexander Pechtold. Dit is een idee van docent maatschappijleer Erik Rübsamen.
ignore touch
Emmeloord - Met een druk op de knop is donderdag het Bèta Challenge lokaal van het Emelwerda College in Emmeloord geopend.
ignore touch
Urk / Emmeloord - Het benefietconcert Ode aan Lennaert Nijgh, dat op 2 december plaatsvond in Theater 't Voorhuys in Emmeloord, krijgt een vervolg.
ignore touch
Urk - De Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen (SOAD) heeft maandagavond, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Urk, de erepenning ontvangen. Het dregteam bestaat uit tien gedreven...
ignore touch
Urk - In restaurant Het Achterhuis op Urk wordt van donderdag 6 tot en met zaterdag 15 april het Nederlands Kampioenschap dammen gehouden. Zondag 9 april is een rustdag. Er doen twaalf dammers mee.
ignore touch
Urk - In een leegstaand noodgebouw aan de Oslolaan op Urk, op de plek waar vroeger de Wilheolminaschool stond, is...
ignore touch
Lelystad - De schaatsen kunnen voorlopig nog in het vet blijven. Het 'ouderwets' rijden op natuurijs zit er deze week niet meer in, melden verschillende ijsclubs in Flevoland.
ignore touch
Groningen - Twee mannen van 34 en 59 jaar uit Groningen zijn maandag en dinsdag aangehouden op verdenking van diefstal bij meerdere bejaarden door middel van een babbeltruc. Vermoedelijk waren ze...
ignore touch
Regio - Na lokaal dichte mist en motsneeuw in de ochtend moet het verkeer in het noorden woensdagavond rekening houden met gladheid door ijzel. Dit meldt Weeronline.
ignore touch
Sint Jansklooster - Natuurmonumenten treft in de wintermaanden voorbereidingen om De Wieden aantrekkelijk te maken voor...
ignore touch
Dronten - Drontenaren Kjeld Metsemakers en Linde Hullegie gaan de uitdaging aan voor de bouw van hun eigen tiny house: een klein huisje, gemaakt van duurzame, veelal natuurlijke materialen en...
ignore touch
Biddinghuizen - Initiatiefnemers Peter van Damme en Johan Leenders laten met hun beweging Boer Bewust een positief geluid horen uit de landbouw: het verhaal van de 'gewone' boer.
ignore touch
Lelystad - De 10-jarige Tess van der Plas uit Lelystad lijdt aan de ongeneeslijke en zeer progressieve stofwisselingsziekte MLD. Haar gezondheid gaat hard achteruit.
ignore touch
Blokzijl / Lelystad – 'Heel bijzonder om mee te maken, en heel mooi om dit samen met mijn dochter te kunnen doen'....