Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Actueel

ANWB geeft cadeaukaart voor Online Theoriecursus Rijbewijs B

Geplaatst op zondag 14 december 2014 15:44
  • © Eigen foto

pinterestmail

De ANWB Online Theoriecursus voor rijbewijs B is nu ook als cadeaukaart verkrijgbaar. De kaart biedt (groot)ouders de mogelijkheid de cursus cadeau te doen.

De interactieve leermethode biedt leerlingen een nieuwe en makkelijke manier om te leren en te oefenen voor het theorie-examen.

Op de cadeaukaart staat een unieke inlogcode waarmee de gebruiker op http://www.anwbtheoriecentrum.nl/ kan inloggen. Via deze site is de ANWB Online Theoriecursus te volgen.  Na activatie is de cursus 4 maanden geldig en te gebruiken via een internetverbinding. De cursus bestaat uit honderden 3D-animaties met gesproken theorie. Wetteksten worden visueel weergegeven en in filmpjes is duidelijk te zien wat er in het verkeer speelt en waar je als automobilist op moet letten.

De aspirant–automobilist kan aan de slag met 10 proefexamens met ieder 65 vragen, net als in de nieuwste CBR-examens.  In de module praktijkbegeleiding wordt stap voor stap de belangrijkste aspecten van het autorijden uitgelegd aan de hand van 3D-animaties.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Flevopost' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.