Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
whatsapp
Wildlands Backstage

Sprinkhaan op het Kompasplein

Door Gea Karssemeijer en Hanneke Wijshake op maandag 19 september 2016 17:00
  • ignore touch

    Sprinkhanen in Wildlands. © Wijbren Landman

  • ignore touch

    Sprinkhanen in Wildlands. © Wijbren Landman

  • ignore touch

    Sprinkhanen in Wildlands. © Wijbren Landman

mail pinterest

Voor je in één van de drie klimaatwerelden van Wildlands Adventure Zoo Emmen avonturen gaat beleven, sta je op het Kompasplein soms oog in oog met heel bijzondere dieren.

Een reusachtige vlinder bijvoorbeeld of een levensgrote sprinkhaan, die je niet alleen vriendelijk welkom heet, maar het ook wel aandurft je even in je nekte kriebelen. Dat doet hij natuurlijk alleen, als hij denkt dat je het leuk gaat vinden.

Wandelende takken zijn leuke insecten, maar de wandelende bomen die af en toe op het Kompasplein lopen, laten de mensen nog wel eens schrikken. Zolang ze stil staan, vallen ze nauwelijks op, maar als ze opeens bewegen, wordt dat anders. Sommige kindertjes vinden die grote wandelende boom best een beetje eng, maar andere, hoe klein ze ook zijn, stappen direct op de bomen af om een enthousiaste high-five te geven.

Neila en Babu komen ’s morgens ook op het Kompasplein om te knuffelen met de kleinere gasten van Wildlands. Zij vertellen over de show die ze opvoeren in Animazia en gaan daarbij graag op de foto met hun fans. Die fans hebben daar zelden moeite mee want Neila en Babu zijn zeer vriendelijk en uiterst aaibaar.

LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.