weer_ico
11° 
»
Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
meer over: EK Moth kent prachtige dag met vier races
28-08-2015 om 20:22
Lelystad - Na twee zeer zware dagen met veel wachten zijn vandaag onder bijna ideale omstandigheden vier races gevaren voor de kust van Lelystad.
28-08-2015 om 19:15
Lelystad - Het programma 'Woontips' van RTL4 heeft voor de uitzending van zaterdag Lelystad als presentatielocatie. De opnames zijn inmiddels geweest.
28-08-2015 om 18:00
Lelystad - Dankzij de WhatsApp-groep van winkeliers tegen winkeldiefstal is vandaag voor de derde maal in 24 uur een veelpleger uit Eindhoven in Lelystad aangehouden.
28-08-2015 om 17:13
Lelystad - Een simpele mok waarmee bewoners en bezoekers van verzorgingshuis De Hoven in Lelystad gratis koffie kunnen komen drinken in het restaurant, stimuleert het sociale contact tussen de...
28-08-2015 om 16:32
Emmeloord - 'Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder'. Met deze gedachte gaat zaterdag 12 september Team Fleur van start tijdens de 25e Fish Potato Run.
28-08-2015 om 15:49
Vollenhove - De twintigjarige Kirsten Lassche uit Vollenhove is woensdagavond uitgeroepen tot Dahliakoningin 2015. Lizzy Roskam, acht jaar en ook uit Vollenhove, is de Dahliaprinses voor dit jaar.
28-08-2015 om 13:45
Marknesse - Negen DJ’s tussen de 16 en 21 jaar strijden vanavond in Chez Marknesse om het Pieperfestival in Emmeloord te mogen openen.
28-08-2015 om 20:22
Lelystad - Na twee zeer zware dagen met veel wachten zijn vandaag onder bijna ideale omstandigheden vier races gevaren voor de kust van Lelystad.
Lezersvoordeel
  • Waterloopbos doet mee aan Monumentendag

  • Piratendag op de Bataviawerf

  • Bier en feest bij Walibierfest

  • Bob Ferguson treedt op tijdens Irish Night in Chillers

Marknesse - Natuurmonumenten viert zondag 13 september Open Monumentendag in het Waterloopbos met een programma voor het hele gezin.
Het is de droom van veel ondernemers: werken vanuit het buitenland. De Belgische webwinkeleigenaar Dirk Tibax maakte deze droom waar en runt zijn webshop met typisch Spaanse producten sinds kort...
Philips introduceert een draadloze dimmodule voor Philips Hue, voor perfect gedimd licht in huis. De dimmer van Philips Hue hoeft niet geïnstalleerd te worden en kan direct uit de verpakking...
Zwarte tegels, zwarte wastafels en baden – de kleur die synoniem staat voor elegantie en creativiteit, dringt ook in de badkamer door. Viega heeft daarom de stijlvolle serie bedieningsplaten...
Stel je hebt een tros bananen net iets te lang laten liggen. Om zo op te eten zijn ze niet meer zo lekker, maar deze net...
  • Onderzoek en controle vaatproblematiek nu ook in Emmeloord

  • Kom loeren bij geitenboeren

  • Marquis breidt uit met woonwinkel

Emmeloord - Inwoners van de Noordoostpolder hoeven niet meer ver te reizen voor onderzoek en controle bij vaatproblemen. Sinds enige tijd kunnen vaatlaboranten in het Antonius Ziekenhuis in...
Volgens Jaguar wordt de F-Pace, de eerste SUV van het merk die volgende maand debuteert op de IAA autoshow van Frankfurt, een echte rijdersauto.
De compact-crossover Adam Rocks S beleefde zijn wereldpremière op de AutoRAI dit voorjaar en is vanaf nu te bestellen voor een prijs vanaf € 24.995,-.
De nieuwe Seat Ibiza is in het land. Seat benadrukt de geavanceerde connectiviteitsmogelijkheden van de nieuwe Ibiza door naast de drie vaste uitvoeringen direct twee introductieversies te lanceren.
Audi heeft de A6-serie verder uitgebreid met de Audi A6 Automatic Edition. Deze special edition is met alle...