weer_ico
4° 
»
Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
meer over: Sledehonden zorgen voor spektakel in Kuinderbos
25-11-2015 om 17:03
Bant - Sledehondenteams komen op 12 en 13 december bij elkaar in het Kuinderbos. Het is de achtste keer dat daar een wedstrijd gehouden wordt en het belooft weer een spektakel te worden.
25-11-2015 om 16:10
Luttelgeest - Een ondernemer wil in een bedrijfswoning aan de Oosterringweg 31 in Luttelgeest twintig arbeidsmigranten huisvesten.
25-11-2015 om 15:51
Lelystad – De begroting van de gemeente is nu via een app te raadplegen. Daarmee kan per programma worden gekeken wat de gemeente het komende jaar van plan is en hoeveel geld dat kost, maar er...
25-11-2015 om 15:38
Lelystad – Geen uitbreiding van de wijkwinkelcentra en dus ook geen verdere uitbreiding van Batavia Stad en het eerste half uur gratis parkeren in het Stadshart. De gemeenteraad buigt zich...
25-11-2015 om 15:11
Lelystad - De bouw van het conserveringsstation voor de Kamper IJsselkogge bij Nieuw Land in Lelystad bereikte vandaag zijn hoogste punt. De burgemeesters van Lelystad en Kampen markeerden dit met...
25-11-2015 om 14:16
Lelystad - Een 17-jarige jongen uit Almere is dinsdag op heterdaad aangehouden voor brandstichting in het Apollo Hotel aan de Agoraweg in Lelystad.
25-11-2015 om 14:04
Urk - 'Hoog Sammy, kijk omhoog Sammy, want daar is de blauwe lucht’… De klanken van Rames Shaffy’s Sammy klinken door de centrale ruimte en wandelgangen van Talma Urk.
24-11-2015 om 23:00
Emmeloord - In wedstrijden tegen hoofd- of topklassers krijg je als underdog meestal niet meer dan drie, vier kansen. Wil je iets bolwerken, dan is effectiviteit het sleutelwoord.
ASVD/Kwoot verliest van OWK | 23-11-2015 om 14:35
0
  • Filmtheater draait 'In Grazia di Dio' in Agora Theater

  • Mister & Mississippi komt naar Lelystad

  • Woezel & Pip met show rond Sint in De Meerpaal

  • Met de Anbo naar Kerstmarkt Osnabrück

Lelystad - Filmtheater Lelystad vertoont dinsdag 1 december om 20.00 uur de film 'In Grazia di Dio' in de bioscoop van Agora.
Groen wonen is in. Dat is te zien aan het thema 'natuur' dat terugkomt in het interieur. Het groene aspect blijkt echter vooral uit de animo voor duurzaam en energiezuinig wonen.
De kou is het land binnengekomen en dan is het heerlijk `s avonds te genieten van een stevige Hongaarse rundergoulash. Hierbij een recept voor een flinke pan.
Kitzchen is een mooi voorbeeld van duurzame fabricage. Voor de productie van deze keuken is het hoofdbestanddeel bamboe. Bamboe is namelijk één van de meest duurzame bouwmaterialen; het groeit...
Mundo Melocotón, bekend van de knuffelzachte stoffen, komt met een frisse nieuwe collectie. Dat wordt lekker zacht...
  • C3A Agro & Agri Advies opent kantoor in Dronten

  • Hajé de Jager nieuwe voorzitter VNO-NCW Flevoland

  • Halfords opent deuren in Promesse

Dronten - C3A heeft een kantoor geopend aan De Rede in Dronten. C3A is onderdeel van de Countus Groep in Zwolle en adviseert grotere agrarische bedrijven op bedrijfskundig, bedrijfseconomisch,...
BMW heeft het accupakket van de i3 verbeterd waardoor de elektrische auto een grotere actieradius heeft. Ook de variant met range extender profiteert van de upgrade.
Een internationale jury van bedrijfswagenjournalisten uit 24 Europese landen is er uit. De zesde generatie van de Volkswagen Transporter is uitgeroepen tot International Van of the Year 2016.
Mitsubishi Motors toont op de Los Angeles Auto Show de vernieuwde Space Star. Dit model is een uitgelezen voorbeeld van Mitsubishi’s kernwaarden: aantrekkelijke prijs en ongeëvenaarde kwaliteit.
Toyota kondigt aan dat er extra exemplaren van de Auris Touring Sports met 14 procent bijtelling naar Nederland worden...