weer_ico
14° 
»
Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!
meer over: Fietsster raakt gewond bij aanrijding
05-10-2015 om 20:15
Dronten - Bij een ermstig ongeval op de kruising van de Roodbeenweg met de Dronterweg in Dronten is rond 17.25 uur een fietsster gewond geraakt.
05-10-2015 om 20:00
Den Haag / Emmeloord - Matthijs van de Burgwal uit Emmeloord is de nieuwe landelijk voorzitter van de JOVD, de onafhankelijke jongerenorganisatie van de VVD.
05-10-2015 om 19:19
Dronten - De tweedehands Kinderkleding-, Speelgoed- en Zwangerschapsbeurs in Dronten beleefde afgelopen zaterdag, na 22,5 jaar, zijn laatste editie.
05-10-2015 om 18:00
Lelystad - Restaurant Willem Barentsz in het Natuurpark Lelystad is dicht. De uitbater van het restaurant, zorgorganisatie Omega Groep, vroeg eerder dit jaar al ontslag aan voor de medewerkers.
05-10-2015 om 17:10
Emmeloord - 'Eindelijk weer terug op mijn oude school!' vertelde een moeder over de activiteit 'Ouders in de schoolbanken' op het Zuyderzee College in Emmeloord.
05-10-2015 om 16:00
Lelystad - De inzet van Burgernet wordt vanaf vandaag uitgebreid met e-mailberichten in alle Flevolandse gemeenten.
05-10-2015 om 15:28
Dronten - Een 16-jarige jongen uit Biddinghuizen kreeg zondagmiddag een bekeuring omdat het 45 km-voertuig waarin hij reed flink was opgevoerd. Het voertuig werd in beslag genomen.
05-10-2015 om 16:30
Dronten - Een sterk spelend ASVD/Kwoot uit Dronten verloor zaterdag nipt met 23-25 van Drachten, dat tweede staat in de Overgangsklasse C.
Lezersvoordeel
  • Gwalia Singers uit Wales zingen in Noordoostpolder

  • Volop nieuwe films te zien in bioscoop De Meerpaal

  • Christelijk Mannenkoor Lelystad viert jubileum

  • Filmtheater Lelystad draait Citizenfour

Emmeloord - Bijzonder bezoek in de polder. Van 8 tot 12 oktober bezoekt mannenkoor The Gwalia Singers uit Swansea (Wales) de gemeente Noordoostpolder. Dit mannenkoor onder leiding van dirigent...
Sonos introduceert Trueplay, volledig nieuwe software die miljoenen luisteraars in staat stelt hun bestaande Sonos-speakers te tunen voor een nog betere geluidskwaliteit, waar de speaker ook staat.
HelloFresh, de bezorger van maaltijdboxen, heeft haar assortiment uitgebreid met een Ontbijtbox. In deze box zitten alle ingrediënten die je nodig hebt voor 5 dagen ontbijt.
Hero en de Draak is een uniek boek dat voorlezen en haken combineert. Het zijn niet alleen de woorden en illustraties die het verhaal echt maken, maar dit keer kunnen de hoofdfiguren tot leven...
Rond je vijftigste begint de overgang, maar de eerste verschijnselen dienen zich vaak al een jaar of vijf eerder aan. En...
  • Zalm van De Jongens van de Fant is een begrip

  • Nieuwbouwevent Emmelhage met woning- en kavelaanbod

  • Flevonice bouwt fundament voor de toekomst

Urk - Een uit de hand gelopen hobby, dat zalm roken van de broers Harm, Gerrit en Frans Post op Urk. Van heinde en verre weten mensen De Jongens van de Fant voor dit ambachtelijke, authentieke...
Crossovers en SUV's blijven populair. Mercedes heeft rondom deze fenomenen een compleet programma opgebouwd met de GLK, ML en GL.
Lancia heeft Ypsilon vernieuwd. De gefacelifte Ypsilon is herkenbaar aan talrijke nieuwe uiterlijke designdetails en interieurvoorzieningen.
Renault introduceert een extra rijk uitgeruste en exclusieve versie van de Captur: de Série Signature Barista. Deze versie is uitgevoerd in de nieuwe lakkleur Brun Cappuccino en biedt onder meer...
Suzuki heeft tijdens de autoshow in Frankfurt de volledig nieuwe Baleno getoond. De Baleno heeft een lengte van bijna 4...